Access Control - SOYAL

" Access Control, Building Automation and
Smart Building System Integration Supplier "

SOYAL Technology  е основана во 1993 година како производител на опрема за контрола на пристапи ги има добиено највисоките оценки и репутација.  Најпопуларната и најпозната предност е тоа што повеќето сојал производи се одликуваат со "Union body Multi-Demand". Со обезбедување на широк спектар на апликациски фирмвер кои можат да бидат ажурирани на терен, секој сојален производ може да се користи во различни апликациски полиња. Најуникатната функција на SOYAL контролниот систем е дека целата серија на производи е компатибилна со проширлива каскадна структура. Хардверскиот систем може без напор да додаде нова опрема и да го зголеми капацитетот на системот и да го подобри нивото на безбедност на системот без да ја замени постоечката опрема како потреби на растот на клиентите.

SOYAL менаџмент софтверот е целосно развиен врз основа на политиката на обезбедување на долгорочна поддршка како  услуга. Без разлика дали станува збор за "системски режим на база на датотеки" или "режим на база на податоци", неговиот оперативен интерфејс се стреми кон компатибилност на новите и старите верзии, во која во голема мера може да се намалат проблемите со учењето на администраторите и корисниците.

Општо земено, функцијата на SOYAL е дека и хардверот и софтверот, заедно со мобилната апликација и WEB менаџмент интерфејсот, можат да бидат компатибилни со постарата верзија на хардвер и софтверски систем. Не само што софтверот поддржува долгорочна сервисна политика, хардверот е исто така резервиран со повеќе системски проширувачки интерфејси и строго индустриско производство на стандардни компоненти.

SOYAL  производите не се само сигурни, лесни за работа и одржување, туку и најдобрата софтверска и хардверска платформа за интегрирање на различни мултифариозни системи.

 

Погледнете официјалната  веб страница за SOYAL контрола на пристап во Македонија

www.soyal.com.mk

Global Security

е лиценцирана компанија за техничко обезбедување која е  основана во 2002 година, а од тогаш до денес постојано расте и се развива.  Денес  успешно работи и високо котира на пазарот на безбедносни системи. 

Latest News

Get In Touch

Simeon Kavrakirov nr. 25, 1000 Skopje

+ 389 2 2461 666.

+389 70369530

sales@globalsecurity.com.mk

www.globalsecurity.com.mk

Our Location