КОНТАКТ

Contact

ADDRESS

Address

Simeon Kavrakirov br. 25, Skopje

Email

info@globalsecurity.com.mk

Phone

+389 2 2461 666
+38970369530
Contact Us
Feel free to contact us if you have any questions

Global Security

е лиценцирана компанија за техничко обезбедување која е  основана во 2002 година, а од тогаш до денес постојано расте и се развива.  Денес  успешно работи и високо котира на пазарот на безбедносни системи. 

Latest News

Get In Touch

Simeon Kavrakirov nr. 25, 1000 Skopje

+ 389 2 2461 666.

+389 70369530

sales@globalsecurity.com.mk

www.globalsecurity.com.mk

Our Location