Хотелски Системи

Хотелски Системи

Безбедноста отсекогаш играла важна улога во хотелската индустрија. Сепак, традиционалната безбедносна брава има слаба точка, тоа е – клучот.

Ако се изгуби, пронаоѓачот може лесно да добие пристап до вашиот хотел. Покрај тоа, замената на бравата е скапа и бара време.

Понапредните технологии може да ви помогнат да избегнете такви проблеми. Во денешно време, електронските брави за врати, наречени и електрични, се широко користени во хотелите како практична алтернатива. Можете да ги отворите со PIN, проксимити-картичка, отпечаток од прст ... Употребата на електронски системи за заклучување станува сè попопуларна во хотелската индустрија.

Доколку планирате да инвестирате во ново решение за вашиот хотел, посетете не да ви помогнеме во вашиот избор и да ја донесете вистинската одлука.

Client

Хотел радика, Хотел Зебра, Хотел Русија, и многу други

Date

22 February 2018

Tags

Hotel Systems

Global Security

е лиценцирана компанија за техничко обезбедување која е  основана во 2002 година, а од тогаш до денес постојано расте и се развива.  Денес  успешно работи и високо котира на пазарот на безбедносни системи. 

Latest News

Get In Touch

Simeon Kavrakirov nr. 25, 1000 Skopje

+ 389 2 2461 666.

+389 70369530

sales@globalsecurity.com.mk

www.globalsecurity.com.mk

Our Location