ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат сите клиенти каде што се инсталирани SOYAL уреди, дека поради зголемување на нивото на безбедност, потребно е да се извршат промена на стандардните (default) корисничко име и лозинка на уредите. Доколку не сте во можност тоа самите да го направите Ве молиме контактирајте го Глобал Секјурити.

 

 

QR code Controler

Корисници: 16 000; Настани: 32 000;

Корисници: 3,000, Настани: 1,500.

Корисници: 3,000;  Настани: 1,500

Корисници: 1,024, Настани: 1,200

Корисници: 16,000, Настани: 30,000, Ethernet 10/100 Base T вграден конвертор, Контролер за три врати

Корисници: 16,000, Настани: 30,000, Ethernet 10/100 Base T вграден конвертор, Контролер за три врати

Корисници: 1,024, Настани: 1,200, Осветлен панел на допир,

Корисници: 1,024, Настани: 1,200, Осветлен панел на допир,

Корисници: 16000, Настани: 32000, ЛЦД дисплеј, Метално куќиште

Корисници: 3000, Настани: 1500, Метално кукиште

Корисници 15,000, Настани 8000

Корисници: 1,024, Настани: 3000

Корисници: 16 000; Настани: 32 000;

Корисници: 1,024, Настани: 1,200

LCD дисплеј, Корисници: 1,024, Настани: 1,200

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk