ИЗВЕСТУВАЊЕ

Се известуваат сите клиенти каде што се инсталирани SOYAL уреди, дека поради зголемување на нивото на безбедност, потребно е да се извршат промена на стандардните (default) корисничко име и лозинка на уредите. Доколку не сте во можност тоа самите да го направите Ве молиме контактирајте го Глобал Секјурити.

 

 

На 18ти и 19ти септември 2019 година во Скопје се одржа  Adria Security Summit 2019 во просториите на х. Александар Палас.
На настанот учествуваа над 350домашни и странски компании кои работат во областа на обезбедувањето.
Global Security  учествуваше како сребрен спонзор и успешно се претстави на настанот.
Особено внимание беше посветено на претставувањето на производите за контрола на пристап, како и софтверските решенија за евиденција на работно време на производителот Soyal Technology
https://www.soyal.com/exhibition/adria-security-summit-2019 
Штандот на Global Security предизвика голем интерес и посетеност.
Благодарни сме за прекрасниот настан и со нетрпение го очекуваме следниот.

 

Joomla Extensions

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk