СИСТЕМИ ЗА ЗАШТИТА СО МАГЛА  

Безбедносниот систем со магла овозможува дополнителна, високоефективна заштита од провала и вандализам. Просторијата ја исполнува со бела, густа непробојна безбедносна магла за неколку секунди. Со тоа ги прави невидливи предметите што се наоѓаат во просторијата, а провалниците ги збунува и дезориентира и ги принудува да бегаат. Се активира преку алармниот систем. Апсолутно е безбеден по здравјето на луѓето и животните. Не остава траги на заштитените предмети после дисипацијата.

Catalogue download

 

Кабли за комуникација

SOYAL INTRODUCTION

Имате прашање? Контактирајте не

Елаборат за заштита на лични податоци

Глобал Секјурити Дооел покрај својата дејност со поставување и одржување на безбедносни системи се занимава и со изготвување на елаборати за начинот на вршење на видео надзор. Истиот е подготвен од страна на сертифицирани лица од Дирекцијата за заштита на лични податоци.

  

Повелете, Побарајте понуда.

Корисници: 1,024, Настани: 1,200

 

11 SETS OF TIME ZONE, DIFFERENT TIME ZONE FOR EACH USER 

UP TO 120 HOLIDAYS THAT CAN BE SET IN A YEAR STARTING FROM THE EDITING DATE 

TTL SERIAL SUPPORTED FOR CONNECTING EXTERNAL PRINTER, LED, ETC

BUILT-IN ANTI-TAMPER FUNCTION 

AN EXTRA WG PORT WHICH ALLOWS CONNECTING TO ANOTHER WG READER (FOR EXIT OR ANTI-PASS-BACK)

 

 

 

Model

AR-721H

 

RF Frequency

125KHz

13.56MHz

 

Compliance(Optional)

-

ISO14443A
ISO15693
ISO14443A/B+15693

 

Power Consumption

12VDC/ 100mA

<3W

 

Reading Range

10-18 cm

3-8 cm

 

Voltage

9-16VDC

 

Communication Interface

RS-485

 

Baud Rate

9600 bps(N,8,1)

 

Operation Temperature

-20C / +75C

 

DI

Egres Button / Door Sensor

 

Relay output

Door Relay

 

Transistor Output

Card Present/ Duress

 

Door relay Time

0-600 sec

 

Alarm Relay Time

0-600 sec

 

Tamper Resist. Switch

Limit Switch (Form C)

 

Aux. WG Port

WG 26/34, ABA-II

 

Serial out

TTL(4800 bps,N, 8, 1) shared with alarm Output

 

Indicator

1 bi-color LED and 1 beeper

 

Real Time Clock

YES

 

Color

 

Gray / Silver

 

Dimension (mm)

114L*78W*28H

 

Weight

100+/- 10 g

 

Housing Material

ABS

"Take the first chance that you get because you may never get another one."
- Unknown -

Зошто да не одберете нас?

Нашата цел

Нашата основна цел е задоволен клиент  кој во замена за неговата инвестиција добива очекувани резултати. Наш приоритет е максимална сигурност на обезбедениот објект, во комбинација со континуираната грижа за клиентите по инсталацијата.

Стандарди за квалитет

Ние соработуваме со реномирани производители на  системи за безбедност кои нудат најдобар однос цена/квалитет. Ние нудиме голем избор на системи за безбедност  кои ги задоволуваат потребите на секој клиент, истовремено инсистирајки за зачувување на високите стандарди за квалитет.

Техничка подготвеност на тимот на Global Security

Нашата компанија е во тек со најновите технологии  со континуирана едукација на членовите на тимот и редовно посетување на светски саеми и други манифестации за производи и системи за безбедност. Ова бара постојана инвестиција која е доста исплатлива, бидејќи тоа придонесува за нашата способност за позитивни промени, зголемување на капацитетот, и проширен спектар на опции за нашите клиенти, врз основа на најновите и најдобрите производи од  светскиот пазар.

Инсталација

Инсталација на опремата е најважната алка во синџирот на една успешена компанија. Дури и најскапата и софистицирана опрема инсталирана од неквалификуван персонал станува безвредна и бескорисна инвестиција. Која е оправданоста на вложените пари, ако алармот не се активира кога крадецот влегува во обезбедениот објект или ако пожарните сензори не се активираат во случај на пожар? - Ниту еден! Ваквите системи се само губење на време и пари. Global Security вложува максимален напор за тренинг и едукација на нашите тимови за инсталација за да се обезбеди безпрекорна работа на инсталираниоте уреди. 

 

Грижа за нашите дистрибутери

Фирмата располага со дистрибутивна мрежа низ целата земја. Нашата цел е давање максимална услуга за најкраток временски период, и елиминирање на сите непотребни трошоци. Сите наши клиенти и партнери добиваат навремена и ефикасна техничка поддршка, секогаш кога таа им е потребна.

Real time web analytics, Heat map tracking

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk