СИСТЕМИ ЗА ЗАШТИТА СО МАГЛА  

Безбедносниот систем со магла овозможува дополнителна, високоефективна заштита од провала и вандализам. Просторијата ја исполнува со бела, густа непробојна безбедносна магла за неколку секунди. Со тоа ги прави невидливи предметите што се наоѓаат во просторијата, а провалниците ги збунува и дезориентира и ги принудува да бегаат. Се активира преку алармниот систем. Апсолутно е безбеден по здравјето на луѓето и животните. Не остава траги на заштитените предмети после дисипацијата.

Catalogue download

 

Кабли за комуникација

SOYAL INTRODUCTION

Имате прашање? Контактирајте не

Елаборат за заштита на лични податоци

Глобал Секјурити Дооел покрај својата дејност со поставување и одржување на безбедносни системи се занимава и со изготвување на елаборати за начинот на вршење на видео надзор. Истиот е подготвен од страна на сертифицирани лица од Дирекцијата за заштита на лични податоци.

  

Повелете, Побарајте понуда.

Корисници: 1,024, Настани: 1,200, Метално кукиште

 

ACCESS CONTROLLER WITH TOUCH-PANEL

METAL HOUSING

CAN ENHANCE THE ANTI- WEAR AND THE WEATHERPROOF. 

 

 

 

 

 

• RS-485 communication interface 

• Supporting WG port for anti-pass-back function 

• TTL serial output for various application and lift control 

• Selectable working frequencies: 125kHz 

• 3 control modes: M4/ M6/ M8 

• User capacity: 1,024; Event log: 1,200 

• 3 access modes: Card only, Card or PIN, Card and PIN 

• Built-in Watchdog to prevent system from hanging 

• Built-in Real Time Clock & Anti-Tamper functions 

• Including the input of door contact, offering the alarm system of both door opening too long and beingforced to open 

• Built-in Multi-Output: Door Lock/ Alarm/ Arming/ Duress/ Security trigger signal 

• 11 sets of Time Zone for various accessing in network 

• 2 sets of Auto-Open Zone editable by stand-alone operation 

• Intelligent to shift for standalone or networking mode while system disconnected  

• Auto-lock of the keypad for 30 seconds after continuous failed operation by 3 times 

• Coordinating with softwares for further application on access control, time attendance, payroll, anddoor/sensor image-monitor function 

• Flexible to integrate with other equipment 

• 3 LED and 1 beeper for identification 

• Use the illuminated Touch-panel for keypad, can enhance the anti- wear and the weatherproof 

• Metal Housing, have the fashion and the safety design

"Take the first chance that you get because you may never get another one."
- Unknown -

Зошто да не одберете нас?

Нашата цел

Нашата основна цел е задоволен клиент  кој во замена за неговата инвестиција добива очекувани резултати. Наш приоритет е максимална сигурност на обезбедениот објект, во комбинација со континуираната грижа за клиентите по инсталацијата.

Стандарди за квалитет

Ние соработуваме со реномирани производители на  системи за безбедност кои нудат најдобар однос цена/квалитет. Ние нудиме голем избор на системи за безбедност  кои ги задоволуваат потребите на секој клиент, истовремено инсистирајки за зачувување на високите стандарди за квалитет.

Техничка подготвеност на тимот на Global Security

Нашата компанија е во тек со најновите технологии  со континуирана едукација на членовите на тимот и редовно посетување на светски саеми и други манифестации за производи и системи за безбедност. Ова бара постојана инвестиција која е доста исплатлива, бидејќи тоа придонесува за нашата способност за позитивни промени, зголемување на капацитетот, и проширен спектар на опции за нашите клиенти, врз основа на најновите и најдобрите производи од  светскиот пазар.

Инсталација

Инсталација на опремата е најважната алка во синџирот на една успешена компанија. Дури и најскапата и софистицирана опрема инсталирана од неквалификуван персонал станува безвредна и бескорисна инвестиција. Која е оправданоста на вложените пари, ако алармот не се активира кога крадецот влегува во обезбедениот објект или ако пожарните сензори не се активираат во случај на пожар? - Ниту еден! Ваквите системи се само губење на време и пари. Global Security вложува максимален напор за тренинг и едукација на нашите тимови за инсталација за да се обезбеди безпрекорна работа на инсталираниоте уреди. 

 

Грижа за нашите дистрибутери

Фирмата располага со дистрибутивна мрежа низ целата земја. Нашата цел е давање максимална услуга за најкраток временски период, и елиминирање на сите непотребни трошоци. Сите наши клиенти и партнери добиваат навремена и ефикасна техничка поддршка, секогаш кога таа им е потребна.

Real time web analytics, Heat map tracking

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk