Елаборат за заштита на лични податоци

Глобал Секјурити Дооел покрај својата дејност со поставување и одржување на безбедносни системи се занимава и со изготвување на елаборати за начинот на вршење на видео надзор. Истиот е подготвен од страна на сертифицирани лица од Дирекцијата за заштита на лични податоци.

  

Повелете, Побарајте понуда.

Smart Motion Sensor

 

Model NO

HS1MS   

Working Voltage DC3V
Static current ≤16uA
Alarm current ≤30mA
Detecting angle 110°
Networking ZigBee ZHA1.2 or Z-wave networking
Detecting distance 9-12m
Working Environment -10℃~+50℃
Wireless networking distance ≤100m (in the open area)
Environment Humidity Maximum 95%RH
Dimension 70*70*53mm
 

Add comment


Security code
Refresh

Real time web analytics, Heat map tracking

About Us

Global Security is the leading company for distribution and installation of security systems in Macedonia. The company works in the area of video surveillance systems, alarm systems, systems for access and control and electronic evidence of the working time and fire alarm systems. Founded in 2001, the company's success is based on providing top quality to its clients.

Partners

Кај нас сте добредојдени со вашиот миленик

 

Location

Contact Us

Find us on this address

Simeon Kavrakirov No. 25
1000 Skopje,
Macedonia

Or you can call us

Phone: +389-2-2461666
e-mail: info@globalsecurity.com.mk